Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, 11 ayın sultanı Ramazan'ın Müslüman alemi tarafından özlemle beklenen bir ay olduğunu, Ramazan ayının tüm bereketi ile inanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yarattığını belirtti.

     Daştan, yayımladığı mesajında, tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı. Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesinde büyük katkısı olduğunu belirten Daştan, ''Ramazan ayı tüm bereketi ile inanmış yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular yaratır. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve güzel geleneklerimizden zedelenmiş olanlar, Ramazan ayında yeniden onarılır'' dedi.

     Özellikle Ramazan ayı içerisinde kimsesizlerin, yetimlerin, komşuların ve yakınların her zamankinden daha fazla görülüp gözetilmesi gerektiğinin altını çizen Daştan, Ramazan ayının ülkede, şehirde ve tüm İslam aleminde oluşturduğu birleştirici gücün dünyada barışın ve huzurun hüküm sürdüğü günlerin başlangıcı olmasının en büyük arzusu olduğunu, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı kaydetti
Editör: TE Bilişim