Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, başbakan yardımcısı olarak Yozgat’a yaptığı ikinci ziyaretinde düzenlenen protokollü, kortejli karşılamadan memnun olmadı. Bozdağ; “Burası bizim memleketimiz, evimiz her gelişimizde protokollerle karşılama olmasın” dedi.

            Bozdağ, Yozgat Valisi’nden artık protokollü karşılama töreni yapmamasını istedi.Valilik makamına girişte Yozgat Valisi’nin makam koltuğuna oturma teklifine “Biz her zamanki yerimize oturalım yanıtı” veren Bozdağ, ziyaret sonrası protokollü karşılama istemediğini belirtti.

            Bozdağ, şunları söyledi: “Biz Yozgat’ta evimizdeyiz, kendi evine gelen insanlar nasılsa biz öyleyiz. O yüzden biz bu gün resmiyete büründü. Ben Sayın Valime arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra Yozgat’a çok gelip gideceğiz bu resmi prosedürü bundan sonraki süreçte uygulamazsak.

            Çünkü çok yoğun gelip gideceğiz, Yozgat’ın her işinde her konusunda Yozgat’ın yanı başında olacağız. Bu gün bunu yaptık ama bundan sonraki süreçte her geldiğimizde aynı şey olduğu zaman çok geleceğimiz için o yüzden bütün arkadaşlarımdan idare erkandan da bu noktada bundan sonraki süreçte daha farklı bir usulü inşallah uygularız.”

 

Editör: TE Bilişim