Yök kararıyla Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Şeref Okuducu, görevine başladı.

     Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlık görevine atanan Okuducu, yaptığı açıklamada, Bozok Üniversitesi'nin yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen önemli başarılara imza attığını belirtti.

     Akademik hayatının bundan sonraki sürecini Bozok Üniversitesi'nde sürdürecek olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Okuducu, ''Mesleki hayatımda edindiğim bilgi, birikim ve tecrübelerimi Bozok Üniversitesi çatısı altında ve bilimin ışığında devam ettireceğim. Aldığım görevin sorumluluğunu biliyorum.

            Hedefim, Üniversitemizin ve fakültemizin gelişmesine katkıda bulunmaktır'' diye konuştu.

    1968 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Prof. Dr. Şeref Okuducu, 1992 yılında ODTÜ Eğitim Fakültesi Fizik Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünde tamamlayan Prof. Dr. Okuducu, uzun yıllar öğretmen olarak görev yaptıktan sonra Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yaptı.Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde öğretim üyeliği yaptığı yıllarda fizik bölüm başkan yardımcısı ve fen bilimleri enstitü müdür yardımcılığı görevlerini de yürüttü.

Editör: TE Bilişim