Sorgun'da Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından park ve bahçelerde yapılan ilaçlamaya vatandaşlar tepki gösterdi.

     İlçenin tek ve en büyük dinlenme parkı olan Ahmet Uslu Dutluk Parkında sinek ve kenelere karşı gündüz saatlerinde yapılan ilaçlamayı doğru bulmayan vatandaşlar, bunun daha uygun bir saatte yapılmasını isteyerek, tepkilerini dile getirdi.

     Parkta dinlenmeye ve spor yapmaya gelen vatandaşlar, insanların piknik yaptığı, spor yaptığı, dinlendiği gündüz vaktinde ilaçlama yapmasının doğru olmadığını belirterek, ''Sinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama yapılması iyi güzel de, bunu insanların en yoğun olduğu, dinlendiği, piknik yaptığı, spor yaptığı bir saatte yapmaları hangi akla hizmettir bilemiyoruz. Bunu gece saatlerinde, insanların burada olmadığı saatte yapmaları daha doğru olmaz mı? Yetkililerin bu durumu dikkate almasını bekliyoruz'' diye konuştular.  Vatandaşların tepkisiyle karşılaşan ilaçlama ekibi personeli ise, kendilerine verilen emri uyguladıklarını, gösterilen tepkileri üstlerine ileteceklerini kaydettiler.

Editör: TE Bilişim