Seviye Belirme Sınavı’nda (SBS) Özel Ergin İlköğretim Okulu öğrencileri üç Türkiye birinciliği ile önemli bir başarıya imza attı. Her yıl olduğu gibi bu yılda Özel Ergin başarının adresi oldu.

            SBS sonuçları dün açıklandı. Yozgat’ın başarılı eğitim kurumlarından Özel Ergin İlköğretim Okulu öğrencileri Büşra Moğul, Melike Dilara Ceylan ve Ömer Güldür SBS’deki tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan Türkiye birincileri arasına girmeyi başardılar.

            Ayrıca 2011 yerleştirme puan sıralamasında Yozgat birincisi, 2’ncisi, 4’üncüsü, 5’incisi ve 8’incisi ile ilk on dereceden 5’i Özel Ergin İlköğretim Okulu öğrencisi.

            Özel Ergin İlköğretim Okulu kurulduğu günden bu tarafa eğitim başarısının yanı sıra, gerek gerçekleştirdiği eğitim organizasyonları ile gerekse diğer kurum ve kuruluşların yaptığı etkinliklere desteği ile Yozgat eğitimine önemli katkılar sağladı.

            Özel Ergin İlköğretim Okulu’ndan yapılan yazılı açıklamada; “Bizler, idarecisiyle, öğretmeniyle ve velisiyle  Özel Ergin ailesi olarak; okulu çocuklarımızı her yönüyle hayata hazırlayan bir irfan yuvası olarak görüp çalışmalarımızı ve planlarımızı bu doğrultuda yapmaktayız. Bu da bizi başarıya ulaştıran en önemli faktörlerdendir” denildi.

            2011 sınav sonuçlarına göre Özel Ergin İlköğretim Okulu’nun hem bireysel olarak hem de kitlesel olarak büyük bir başarıya imza attığı vurgulanırken şu görüşlere yer verildi: “Bu başarı, öğrencilerimizin düzenli ve sistemli çalışmaları, deneyimli ve özverili öğretmenlerimizin üstün gayretleri yanında, velilerimizle birlikte el ele verilerek kurulan sağlıklı bir iletişimin sonucunda yakalanmıştır.

            Orta öğretim kurumlarına yerleştirmede de hedefimiz geçen yıl yakalamış olduğumuz yüzde yüz başarı olacaktır.

            Biz biliyoruz ki başarı için her yönüyle ideal bir okul ortamının oluşması şarttır. Bunun içinde okul olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmamaktayız.

Editör: TE Bilişim