Yozgat'ın da bulunduğu Sivas ve Kayseri illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı  2010 Yılı 2. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı 22 Aralık 2010 tarihinde Sivas'ta yapılacak.
    Saat 12:00'de verilecek öğle yemeğinin ardından 13:30'da, İller Bankası Genel Müdürü Hidayet Atasoy'un da katılımıyla, Sivas Büyük Otel'de gerçekleştirilecek.
    Toplantı şu gündem maddelerinden oluşuyor: “Kalkınma Kurulu Başkanı Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, Yönetim Kurulu Başkanı Sivas Valisi  Ali Kolat'ın açılış konuşmaları.
    İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hidayet Atasoy'un “Bölgesel Kalkınmada İller Bankasının Rolü” başlıklı konuşması. ORAN Genel Sekreteri Mustafa Palancıoğlu'nun “Orta Anadolu Kalkınma Ajansı faaliyetleri, 2010-2013 Bölge Planı gelişme eksenleri, öncelikli hedef ve stratejileri, 2010 yılı Ajans Mali Destek Programlarının Kalkınma Kurulu ile paylaşılması” konularında sunumu.
    Alt çalışmaların oluşturulmaları, Bölge kalkınmasını teşvik edici Kalkınma Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erecek.
Editör: TE Bilişim