Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Koçsoy, kısıtlı imkanlarla hizmetlere yenilerini ekleme gayreti içerisinde olduğunu belirtti.

     Koçsoy, öncelikli hedefinin okulla ilgili bir dernek kurmak olduğunu, kurulacak bu dernek vasıtasıyla okulun problemlerinin çözüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi.

     Öğrencilere daha rahat imkanlar sunulmasını hedeflediklerini kaydeden Koçsoy, ''Dersliklerdeki demirbaşların öğrenciler yararına yeniden değiştirilmesini düşünüyoruz. Çevre düzenlemesi olmayan okulun çevre düzenlemesi için çeşitli girişimlerde bulunduk. Yeni eğitim ve öğretim yılında 100'e çıkacak öğrenci sayımızın problemlerini asgariye indirmek için kısıtlı imkanlarla büyük hedefler belirledik'' dedi.

     Koçsoy, binanın fiziki yapısında olan eksiklikleri gidermek için ilgili makamlarla gerekli yazışmalar yaptıklarını belirterek, kadrolu öğretim elemanı açısından sıkıntıları bulunduğunu, kadrolu eleman açığının giderildiğinde öğrenci sayısının 250'ye çıkabileceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim