Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları Sadir Durmaz ve Mehmet Ali Çakır, seçim çalışmalarına Kadışehri ilçesinde devam etti. Kadışehri İlçesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li adaylar gördükleri ilgiden memnun oldular.

         MHP Milletvekili adayları Sadir Durmaz ve Mehmet Ali Çakır, MHP Kadışehri İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen açık hava toplantısında ilçe halkına hitabettiler.

         Sadir Durmaz, ülkenin ve Yozgat'ın içerisinde bulunduğu durumu ve özellikle tarım kesiminin yaşadığı sıkıntıları ifade ederek Yozgatlının, Kadışehrilinin bu çileyi çekmek zorunda olmadığını, geçmişte tarıma verdiği destekle gönüllere yer etmiş Milliyetçi Hareket Partisi'nin bugün yine karşılarında ve dimdik ayakta olduğunu söyleyerek 12 Haziran seçimlerinde ilçe halkından AKP iktidarına mutlaka gereken ikazı yapmalarını ve MHP'ye de destek olmalarını istedi.

SİZİN İÇİN GÜZERGAHI

 DEĞİŞTİRDİK

         AKP'nin her ortamda milleti aldattığını ve kandırdığını, bunun bir örneğinin de hızlı tren güzergahı konusunda Kadışehri'nde yaşandığını söyleyen Durmaz, AKP milletvekili Bekir Bozdağ'ın Akdağmadenlilerden oy isterken "sizin için güzergahı değiştirdik" dediğini, Kadışehrilileri bu yolla nasıl gözden çıkardığını gösterdiğini ifade etti.

         Milletvekili adayı Mehmet Ali Çakır da seçim otobüsünde asılı "Unutmayacağız, Unutturmayacağız" yazılı afişte yer alan resimlerin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için birer kara gün sayılan; Türk askerinin başına çuval geçirilmesi, Habur'da PKK'lı eşkıyaların kırmızı halılarla karşılanıp otobüslerle kahramanlar gibi dolaştırılması ve sözde milletvekili bir kadının şanlı Türk polisine tokat atıldığı günleri gösterdiğini, bu densizliklere iktidarın iradesizliğinin yol açtığını ve maalesef AKP'den Yozgat milletvekili adayı olan iki avukatın da Yozgat'ın gelişmesinin ve büyümesinin önderliğini ve avukatlığını yapmak yerine ihanet açılımına destek verdiklerini söyledi.

         Türk Milleti'nin ve Yozgatlıların bunları unutmuş olmalarının mümkün olamayacağını söyleyen Çakır, seçmen iradesinin sandıktaki yansımasının da buna cevap niteliği taşıyacağından emin olduğunu belirtti.

         Türk Milletinin buna benzer hadiselerin bir daha yaşanmaması için MHP'ye destek vereceğini ve bu konuda tek milli direnç noktasının MHP olduğunu bildiğini, ona göre davranacağını söyledi.

         Kadışehri'nden sonra, milletvekili adaylarından Sadir Durmaz seçim çalışmalarını Saraykent İlçesi'nde, Mehmet Ali Çakır ise Sorgun'a bağlı Gülşehri, Ahmetfakılı ve Karakız beldelerinde devam ettirdi. Nevzat Kemal Adıbelli ise Sorgun İlçesi Akocak köyündeki Madımak Şenliğine katıldıktan sonra çalışmalarını Sarıkaya'da devam ettirdi.

Editör: TE Bilişim