İl Genel Meclisi Ağustos ayı toplantılarına yoğun gündemle devam ediyor. Dünkü toplantıda 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

            İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can başkanlığında yapılan toplantıda bazı maddeler oy birliği ile kabul edilirken bazı maddeler de başka bir gün görüşülmek üzere karar verildi.

            Saat 13:30’da başlayan toplantıda ilk olarak merkeze bağlı Topçu Köyü’nde yapımı planlanan Büyükbaş Hayvan Ahırı ve Çoban Damı yapımı ile ilgili hazırlanan mevzii imar planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun Cuma günü görüşülmesine karar verildi.

ÖZEL İDAREYE TEKNİSYEN

KADROSU

            Gündemin 6’ncı maddesinde yer alan emeklilik nedeni ile boşalan 8790 unvan kod numaralı 3. dereceli teknik hizmetler sınıfından 1 adet teknisyen kadrosunun iptal edilerek yerine 6. dereceli tekniker kadrosu ihdas edilmesine karar verildi.

HALI SAHANIN

BAKIMI YAPILACAK

            Meclisin diğer gündem maddelerinden bir tanesinde ise Sevgi Evlerinin halı saha onarım ve bakımı görüşüldü.

            Sevgi Evleri Müdürlüğünün Sosyal Tesis Mefruşat alımı tertibinde bulunan 15 bin lira ödeneğin kuruluşun ihtiyacı doğrultusunda Sevgi Evleri halı saha bakım onarım ödeneği projesine aktarıl yapılmasına karar verildi.

ŞAP HASTALIĞINA

MECLİS ÖNLEMİ

            İl Genel Meclisi büyükbaş hayvanlarda görülen şap hastalığını da gündeme taşıdı. Tarım İl Müdürü Ünal Koçak, şap hastalığına karşı alınacak önlemlerle ilgili bilgi verdi. Konu hakkında Tarım ve Hayvancılık Komisyonunca hazırlanan rapor görüşülerek karara bağlandı.

Editör: TE Bilişim