Ak Parti’nin yeni dönemde milletvekili adayı göstermediği Milletvekili Osman Coşkun, 12 Haziran seçimleri öncesi her gün Ankara’dan Yozgat’a gelerek partisi için mesai harcıyor. Köy köy, kasaba kasaba milletvekili adayı gibi çalışan Coşkun; “Başbakanımız milletvekili adayı gösterse zaten çalışacaktım, ama göstermediği için daha çok çalışıp, ülkemin tek umudu olan Ak Parti’nin tek başına iktidarı için mücadele edeceğim” dedi.

Ak Parti’nin seçim çalışmaları çerçevesinde Yozgat’ta bulunan Milletvekili Osman Coşkun, partisinin Boğazlıyan’daki karargah açılışının ardından İleri Gazetesi’ni ziyaret etti.

            Gazetemiz Editörü Tarık Yılmaz’ın konuğu olan Coşkun, seçim öncesi önemli mesajlar verdi, açıklamalarda bulundu.

ADAY OLMADI AMA ADAY GİBİ ÇALIŞIYOR

            12 Haziran genel seçimlerinde Ak Parti’nin 4 kişilik milletvekili listesinde yer almamasına rağmen, karargah açılışları, parti toplantıları, ziyaretler ve programlarda yer alan Coşkun, ortaya koyduğu bu mücadeleyi Ak Parti ve hizmet aşkı olarak nitelendirdi.

            Türkiye Milletvekili ünvanı ile tanınan Coşkun, hala insanların kendisini ülkenin dört bir yanından aradığını, sorunlarına, dertlerine, taleplerine derman istediğini kaydetti. Coşkun, bu sorumluluk ve bilinçle milletvekili adayı olmasa da partisinin başarısı için çalıştığını söyledi.

4. SIRADA OLDUĞU İÇİN YOZGAT’A

GELMEYENLER OLDU

            Yozgat siyasetinin sıralamasını beğenmediği için partisinin kapısını açmayan, adını dahi anmayan siyasetçiler gördüğünü ifade eden Milletvekili Coşkun; “Ben bir milletvekili olmanın yanı sıra aynı zamanda bir akademisyenim. 12 Haziran’a kadar da hala milletvekiliyim.

            Akademisyenlerin daha dikkatli, özenli ve çalışkan olması gerekiyor.

            Geçmişte sıralamasını beğenmediği için Yozgat’a gelmeyenleri de gördü Yozgatlı. Ben bana verilen 4 yıllık milletvekilliği görevinin karşılığını ne yapsam ödeyemem.

            Başbakanıma olan, Yozgat’a olan borcumu ödeme noktasında milletvekili adayı olsam da olmasam da partimin emrinde, hizmetinde görevimin başında olacağım. ” dedi.

YENİ DÖNEMDE

 İSTİKRAR ÇOK ÖNEMLİ

            Milletvekili Osman Coşkun, yeni dönemde ülkenin istikrara daha çok ihtiyacının olduğunu belirterek, bu istikrarın da tek başına Ak Parti iktidarı ile sağlanabileceğini ileri sürdü.

            Ak Parti’nin tek başına iktidarında 4 yılda önemli hizmetlerin gerçekleşeceğini ifade eden Coşkun, milletin birlik ve beraberlik istediğini bunu sağlamak adına Yozgat halkının Ak Parti’ye gerekli desteği vereceğine inandığını söyledi.

Editör: TE Bilişim