Açı Dershanesi Müdürü Cemil Kılıçarslan, 2011 LYS sonuçlarına göre Açı Dershanesi öğrencilerinden TS1, TS2, TM3, TM3’de derece elde ettiğini söyledi.

            Açı Dershanesi Müdürü Cemil Kılıçarslan, yaptığı yazılı açıklama LYS sonuçlarını değerlendirdi. Kılıçarslan, Açı Dershanesi’nin yine beklenen başarıyı elde ettiğini ileri sürdü.

            “Bu yılda aynı yüksek başarıyı elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sınava dershanemizden katılan öğrencilerin tamamı bir yüksek öğrenim kurumuna kayıt yaptıracak yüksek puanlar elde ettiler. Kitlesel başarıda tam zirve yapmış olduk. Bunun yanında bireysel olarak da 2 öğrencimiz Türkiye derecesi yaptı” diye başlayan açıklamasında Kılıçarslan şu bilgileri verdi: “Sümeyye Gözüyaşlı TS1 Yerleştirme puanıyla Yozgat İL 1.’si Türkiye 69.’su oldu. Aynı öğrencimiz TM3 puanında Yozgat 2. Türkiye 245. TM2 puanında Türkiye 302. olmuştur. Bir başka öğrencimiz Gamze Keleş TS2 yerleştirme Puanında Türkiye 220. Yozgat İl 2. olmuştur.

            Bu öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Aynı öğrencilerimiz SBS de bizim dershanemizden kazanmışlardı. Eğitimdeki istikrarın bir örneği olarak başarının devamlılığını da ispatlamış bulunmaktayız. Sınava giren ve yapacakları tercihlerle en iyi üniversiteler yerleşecek durumda puanlar alan diğer öğrencilerimizi de kutlarım. Öğrencilerimizin bu başarıları elde etmesinde emeği geçen dershane öğretmenlerimize, okul öğretmenleri ve idarecilerine, ailelerine teşekkür ederiz. Yeni dönemde yeni öğrencilerimizi başarıya giden yolda desteklemek için çalışmalarımız ve yaz çalışmalarımız devam edecek.”

Editör: TE Bilişim