Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı, İşadamı Şenol Daştan’ın sahibi olduğu, Ankara’da modern koltuk takımı ve yemek odalarının üretimi ve toptan satışı yapacak Lazenza Mağazası bu gün düzenlenen kokteylle açılacak.

            Yozgat’ın yetiştirdiği başarılı işadamlarından Şenol Daştan ve eşi Sevgi Daştan’ın girişimleri ile kurulan “Lazenza Mobilya, Proje ve Tasarım Mağazası” bu gün düzenlenecek kokteylle açılacak. Daştan çifti, üretim ve toptan satış üzerine faaliyet gösterecek Lazenza markasını Türkiye ve dünya ülkelerinde açacakları mağazalarla tanıtmayı hedefliyor.

            Demirhendek Caddesi No: 112 Siteler/Ankara adresinde mobilya ve yemek odaları üzerine üretim ve toptan satışı yapacak olan Lazenza’nın açılış kokteyli 14:00-17:00 saatleri arasında yapılacak.

            İşadamı Şenol Daştan, A plus müşteri grubuna hitap edecek ürün gruplarından oluşan üretim yapacaklarını söyledi.

            Ağırlıklı olarak koltuk takımları ve site tarzı boyalı ürün gruplarının olacağını belirten Daştan, hedeflerinin ilk başta Ankara’daki 5 katlı, 2 bin metrekarelik showromda üretim yapıp, aynı şekilde 10 ayrı noktada sistemi kurmak olduğunu söyledi.

            Bunun dışında yurt dışı hedeflerinin de olduğunu ifade eden Daştan, hem üretim hem satış mağazaları ile Lazenza’yı geniş kitlilere ulaştırmak istediklerini kaydetti.

 

Editör: TE Bilişim