Çekerek'te Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Şükrü Kayhan, yapılan devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.
     Törende konuşan Kayhan, seçim sürecinin uzun bir maratondan geçtiğini kaydederek, bu maratonu kazanmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Şükrü Kayhan, Ziraat Odası deposunda bulunan ilaçların sayımını yaptıklarını, nakit olarak 20 bin liraya yakın para ile görevi teslim aldıklarını belirtti.
    Kayhan, ''Evraklarda muhasebeden dolayı sıkıntılar var, bu sıkıntıları 2000 ve 2011 yılları arasındaki evraklar hakkında inceleme yapılması için müfettiş istedik. Yapılan incelemeler sonunda bembeyaz bir sayfadan başlayacağız'' dedi.
     Çalışmaların Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte uyum içerisinde, fikirbirliğine varmak suretiyle gerçekleştireceklerinin altını çizen Kayhan, ''Çiftçimiz için yararlı işler yapacağız. 4 belde 40 köyle ilçemiz hizmet beklemekte, bunlar için yapılması gereken neyse onları yapacağız. Şuanda çiftçinin soğan ekim zamanı, çiftçimizin yanında mücadele ilaçlarıyla soğanında, ekininde, sebzesinde tohumlarla ilgili bahar çalışmalarına girişeceğiz. Elimizden geldiği kadar çiftçimizin yanında olup eksiklerini gidereceğiz'' diye konuştu.
ÇAYIRALAN ZİRAAT ODASI'NDA GÖREV DEĞİŞİMİ
    Çayıralan Ziraat Odası'nda Genel Kurul çalışmaları tamamlanarak, yönetim yeniden belirlendi.
     Ziraat Odası'nda gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında yönetim kurulu seçimlerine iki ayrı liste aday gösterildi.
     Toplam 34 delegeden 32'sinin oy kullandığı toplantıda oda başkanlığını yürüten Ali Esenyel'in listesi 15 oy alarak seçimi kaybederken, Ahmet Vural'ın listesi 17 oy topladı.
     Ahmet Vural başkanlığındaki Çayıralan Ziraat Odası'nın yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Duman, Özkan Codar, İsmail Aydoğan, Şükrü Şen, Cabbar Öztürk, Ülfet Taşdemir çarşamba günü kendi aralarındaki toplantıda görev dağılımı yapacaklar.
Editör: TE Bilişim