Geçtiğimiz hafta Eskipazar mahallesinde meydana gelen kardeş kavgası ölümle sonuçlandı. Kardeşlerden biri mezara diğeri cezaevine giderken aralarında yaşanan husumetin nedeni henüz belirlenemedi.

            6 Mayıs 2011 Cuma günü Yozgat Eskipazar mahallesinde meydana gelen ve kardeşlerden birinin ölümüyle sonuçlanan olay akşam saatlerinde emniyete bildirilmesi ile ortaya çıktı. Nedeni belli olmayan tartışmada eskiye dayalı bir husumet olduğu ve kardeşlerin olay günü tekrardan bu konuyu gündeme getirmesi ile alevlendi. Ağabey Y. S.( 22) balta ile öz kardeşi F.S.’yi kafasından yaraladı. Beyninden ağır yaralanan F.S. Yozgat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde bir haftadır verdiği yaşam mücadelesini önceki gün sabah 9.00’da kaybetti. Ceza evindeki ağabey aralarındaki husumet hakkında bilgi vermezken kardeş F.S.’nin ölümüyle de bu olay meçhul olarak kaldı.

            Kardeşlerin komşuları anne ve babası ayrı olan kardeşlerin yıllardır yaşam mücadelesi verdiğini, bu tip bir olaya gerçekten çok şaşırdıklarını, ağabey Y.S.’nin agresif tavırlarının olduğunu fakat bir o kadar da kardeşini sevdiğini söylediler. Ayrıca komşular tartışmanın büyük ihtimalle maddi olduğunu da belirttiler.

Editör: TE Bilişim