Seçime 5 gün kalmasına rağmen Büyük Birlik Partisi (BBP) Yozgat’ta seçim yarışını bırakmıyor. BBP Teşkilatları köy köy, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak milletle buluşuyor.

         BBP Yozgat Milletvekili adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Yeminli Mali Müşavir

         Selahattin Şenliler; beraberinde Merkez ilçe Başkanı Osman Çiftçi ve seçim komitesi üyeleri ile beraber merkez Kırım Köyü’nde yapılan geleneksel “Madımak Şenliği”ne katıldı.

         Daha sonra Cihanpaşa, Baltasarılar, Derbent, Bişek, Dağboymul, Alemdar, Kale, Evci köylerinde halkla buluşan ve buralarda konuşmalar yapan Şenliler özellikle BBP’nin tarım ve hayvancılık politikalarını anlattı.

         Hükümetin ifade ettiği fert başına düşen mili gelirin 10 bin Dolar olduğu ve dünyanın 17’nci ekonomisi olduğu ifadelerine karşı AKP iktidarının iş başına geldiğinde; iki kilo buğday satarak 1 litre mazot alındığını ifade eden Şenliler; bugün 8 kilo buğday satıp 1 litre mazot alındığı karşılaştırmasını yaptı.

         “Bu mudur köylünün kalkınması” diyen Şenliler, 5 nüfuslu bir ailenin bu hesaba göre yıllık gelirinin 80 bin TL olması gerektiğini belirterek; “Soruyorum Derbent köyünde , Cihanpaşada, Baltasarılarda, Boumul’da 5 kişilik bir ailenin yıllık geliri kaç paradır” dedi.

         Açılım politikalarının ülkeyi ayrıştırdığını; bölücülüğün azgınlaştığını ifade eden BBP Milletvekili adayı Selahattin Şenliler; “Bu siyasi iktidar arkasını önünü hesap etmeden,

         AB’nin ve ABD’nin dayatmalarına boyun eğerek açılım politikaları yapmış ancak bunun altında kalmıştır. Ülkenin bugün geldiği noktada gelmiş geçmiş bütün siyasi partilerin vebali, vardır.

         Elleri pisliğe, kire bulaşmamış tek parti BBP’dir” diye konuştu

         Pazar günü yine Sorgun Akocak Köyünde yapılan Madımak Şenliklerine katılan BBP Sorgun İlçe Başkanı Hasan Günaydın ile beraberindeki heyet şenliğe katılanlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Burada konuşan BBP İlçe Başkanı Hasan Günaydın her evden bir oy sloganı ile meclise yürüdüklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim