Ak Parti Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer ve Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Kızılay’ın Kan Bağışı kampanyasına kan bağışında bulunarak destek oldular. Öte yandan Kızılay Doktoru Selçuk Cansız şuana kadar 500’ün üzerinde kişinin kan bağışında bulunduğunu bildirdi.

            Türk Kızılayı Yozgat Kan Merkezi Sorumlu Doktoru Selçuk Cansız, bugün ile birlikte 6 gündür kan bağışı aldıklarını, yarın akşama kadar da bağış almaya devam edeceklerini bildirdi. Cansız, ''Günlük ortalama 100 kişiden kan bağışı aldık. Kampanyamız yarın akşama kadar devam edecek. Ramazan ayında ise akşamları iftar sonrasında merkezimizde kan bağışı almaya devam edeceğiz'' dedi.

            Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Türker ve bazı partililerle birlikte, Türk Kızılayı tarafından Yozgat Cumhuriyet Alanı'nda sürdürülen ''Kan Bağışı'' kampanyası, bağış tırını ziyaretinde Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar ve Türk Kızılayı Yozgat Kan Merkezi Sorumlu doktoru Selçuk Cansız tarafından karşılandı.

            Milletvekili Başer, kan bağışında bulunduktan sonra yaptığı açıklamada, kendisinin daha önce Türk Kızılayı Yozgat Şube Başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlattı. Başer, kan bağışının çok önemli olduğunu da vurgulayarak, ''İnsanlarımız kan bağışında bulunarak, hem sağlıklı kalabilirler hem de başka insanların yaşamlarına katkı sağlayabilirler'' diye konuştu.

            İl Başkanı Açıkgöz de kan bağışının önemine dikkat çekerek, hem vatandaşlık görevini yerine getirmek hem de örnek olmak adına kan bağışında bulunduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim