Yozgat'ın tanınmış iş adamlarından Bilal Şahin, Sorgun ilçesi Gedikhasanlı Beldesindeki Şehit Mustafa Önder İlköğretim Okuluna yaklaşık 120 bin lira tutarında yardımda bulundu.
     Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, iş adamı Bilal Şahin'in Gedikhasanlı Beldesi Şehit Mustafa Önder İlköğretim Okuluna 10 değişik kalemden oluşan yardımda bulunduğunu belirtti.
    Yazıcı, ''Şahin ilk kez geçtiğimiz yıl bu okulumuza yardım da bulunmaya başlamıştı. Bu yıl bu yardımların üzerine 8 adet beyaz tahta, 10 adet akıllı tahta ve malzemeleri, 4 adet mama üstü bilgisayar, 6 adet dizüstü bilgisayar, 5 adet güneş enerji sistemi, okulun ve bütün birimlerinin, lojmanların ve halk kütüphanesinin büyük tadilat ve onarımı, 2 takım yönetici ve öğretmen odalarına büro malzemeleri, 12 takım ana sınıfı malzemesi, 170 öğrenciye kıyafet, 180 adet tek kişilik sıra olmak üzere toplam 120 bin lira tutarında bir yardımda bulundu'' dedi.
     Yusuf Yazıcı, hayırsever iş adamı Bilal Şahin'in yapmış olduğu yardımlarla okulun bütün birimleri ile öğretmen lojmanları ve Halk Kütüphanesinin büyük tadilat ve onarımı yapılarak tamamlandığını anlattı.

Editör: TE Bilişim