Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları (İHL) 3 Temmuz’da düzenlenecek olan geleneksel mezuniyet töreni ve olağan kongre için Yozgat Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda bir araya gelecek. Yozgat İmam Hatip Liseleri Mezunları Vakfı tarafından geleneksel olarak düzenlenen 22. Mezunlar Günü programı için basın açıklaması yapan, Vakıf Başkanı Ahmet Muti Güneşer, bu tür etkinliklerin amacının buluşmak, tanışmak ve geçmişi yad etmek olduğunu söyledi.

            İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensuplarının 3 Temmuz Pazar günü Saat 10.00 da Yozgat Anadolu İmam Hatip Lisesi Bahçesi'nde bir araya geleceğini ifade eden Güneşer; “Bu yıl 22.si gerçekleşecek olan Yozgat İmam Hatip Lisesi Mezunları buluşmasına her sene olduğu gibi bu sene de yoğun katılımın olması bekliyoruz” dedi.

            Yozgat İmam Hatip Liseleri Mezunları vakfı başkanı Ahmet Muti Güneşer; Mezunlarımızın buluşma günü için yoğun tempo ile çalıştıklarını, her yıl giderek katılımın üst seviyede artarak devam ettiğini belirterek, “Mümkün olduğu kadar herkese ulaşmak için çaba sarf ediyoruz. Hatırlayamayıp davetiye gönderemediğimiz mezunların ve mensupların küsmemelerini, programa katılımlarını bekliyoruz. Haber alan mezun ve mensuplarının diğer arkadaşlarına haberleri belki yoktur düşüncesi ile haber vermelerini istiyorum” dedi.

            Güneşer ayrıca, bu yıl 22. geleneksel mezuniyet günüyle birlikte 12. olağan genel kurulunun da yapacağını belirterek konuşmasını tamamladı.

Editör: TE Bilişim