Önceki gün Yozgat Valisi tarafından Galata Çamlık Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde Afrika’da yaşanan açlık için düzenlenen yardım kampanyası yine gündeme getirilerek, vatandaşlardan destek istendi.

            iftar Yemeğine Yozgat Valisi, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Engin Ünalan, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yıldırım Şafak, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Ayhan Can, Baro Başkanı Hacı İbiş, İl Genel Meclis Üyeleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, Yozgat Çocuk Yuvasında kalan öğrenciler  katıldılar.

            Yozgat Valisi, birlik beraberliğin, kardeşlik ve merhamet duygularının dorukta olduğu bu güzel günlerin başladığı Ramazan ayında İl Genel Meclis Üyeleri ve Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Afrika’da yaşanan insanlık dramına dur demek isteyen herkesin yardım kampanyasına destek vermesi gerektiğini söyledi.

Editör: TE Bilişim