Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Kadınlar, Alparslan Türkeş Huzur Evi'ni ziyaret ederek, aşure günü düzenlediler. Yaşlılarla yakından ilgilenen CHP Kadın Kolları Teşkilatı mensupları, ikram ettikleri aşurelerle de dua aldılar.
Mülkiyeti Yozgat Belediye'sine ait olan, ilerleyen günlerde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne devri gerçekleşecek Alparslan Türkeş Huzurevi'ni ziyaret eden CHP Kadın Kolları Teşkilatı huzurevi sakinlerine aşure ikram etti. Bir taraftan aşurelerini afiyetle yiyen yaşlılar bir taraftan da ziyarete gelen misafirlerle sohbet ettiler.
Kendi elleri ile yaşlılara bir taraftan aşure dağıtan bir taraftanda onlarla sohbet eden CHP Kadın Kolları Yozgat İl Başkanı Özgür Karslıoğlu yaptığı açıklamada; “Yozgat' ta yaşlılar yurduna çok fazla ilgi ve alakanın olmadığını görüyoruz ve bu bizi çok üzüyor. Yozgat CHP Kadın Kolları Teşkilatı olarak elimizden geldiğince ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bu ziyaretleri de tüm Yozgatlıların devam ettirmesini diliyoruz. Yaşlılarımızın ufak şeylerlede mutlu olacağının ve gelenek-göreneklerine de düşkün olduklarını düşünerek ziyaretimizde aşure ikram ettik umarım mutlu olmuşlardır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim