Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan, annelerin  dünyaya getirdiği evlatlarını hiçbir fedakârlıktan kaçmadan özveriyle büyüten, her zaman iyiye, doğruya ve güzel şeylere yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı olduğunu söyledi.

            Sarıaslan, açıklamasında anneliğin kutsaliyetine işaret ederek; “İşte, her annenin evlatları için göstermiş olduğu karşılıksız sevgi, sabır ve sonsuz özveri onları dünyadaki hiçbir değerle karşılaştırılamayacak ve yeri doldurulamayacak en kutsal varlık konumuna getirmiştir. Onun içindir ki dünyanın en yüce sorumluluğunu annelerimiz üstlenmiştir” dedi.

            Sarıaslan hayatın her anında ilgi ve şefkatine en çok ihtiyaç duyulan anlarda evladını bağrına basan annelerin hak ettikleri saygıyı ve sevgiyi görmesi gerektiğini söyledi.

            “Toplumsal yaşantının her alanında aktif katılımlarıyla birlikte annelik sorumluluğunu da büyük özveriyle yürüten kadınlarımıza her türlü destek verilmeli, gerekli hoşgörü gösterilmelidir” diyen Sarıaslan; “Bu duygu ve düşüncelerle; aile ve toplumun temel taşı olan tüm annelerimizin, “Anneler Günü”nü kutlar, minnet, şükran ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim