Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, “Fuarların en önemli tanıtım faaliyetinin yapılığı yer olduğunu söyledi.   
    Özışık, “Bugün fuarımızın ikinci günü, biliyorsunuz fuarlarda amaç ürünleri pazarla buluşturmak, pazarı büyütmek, daha fazla satabilmek, daha büyük cirolar yapabilmek için, en önemli tanıtım faaliyetlerinin yapıldığı yerlerden biridir, “dedi.   
    11'inci Sanayi ve Ticaret Fuarına,  85 firmanın katıldığını hatırlatan Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, “19 firmanın il dışından, 15 firmanın ise ilçelerden katıldığını kaydetti.    Özışık, “Bu bölgede fuar yapabilmek oldukça zor. Sizde biliyorsunuz civar illerde sadece Çorum'da çok ciddi bir fuar etkinliği var. Diğer bize komşu iller arasında Kayseri dışında fuar yapan yok” diye konuştu.
EYLÜL'DE TARIM FUARI AÇILACAK
    Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, “22-26 Eylül 2010 tarihleri arasında Tarım Fuarı açacaklarını söyledi.   
    Başkan Özışık, “Tarım Fuarını Ziraat Odası Başkanlığı ile ortaklaşa gerçekleştireceklerini belirtti.Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Özışık, konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Ben hayallerimin peşinde koşan bir insanım Tarım fuarını Yozgat'ta yapmayı istiyoruz. Bunu deneyeceğiz. Bu fuarı yapmamız lazım. 1'inci yaptıktan sonra ikinci, üçüncüsü de gelecektir. Ben tarım fuarına, Sanayi ve Ticaret Fuarı kadar önem veriyorum. Ziraat Odası ile ortak yapacağız. Bu fuarı başarırsak bununda ilimiz ekonomisine katkısı olacağını düşünüyoruz”
Editör: TE Bilişim