'Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları'' projesi kapsamında Polonya, Romanya ve İtalya'dan gelen öğretmen heyeti, Yozgat'ta toplantı gerçekleştirdi.

     Milli Eğitim Müdürlüğü Baş Öğretmen Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Polanya, Romanya ve İtalya'dan gelen 11 kişilik öğretmen heyeti katıldı.

     Proje kapsamında daha önce Polonya, Romanya ve İtalya'da toplantılar gerçekleştirildiğini aktaran proje Koordinatörü Oğuzhan Güneşer, bu toplantılarda oluşturulan içeriklerinin son halinin verileceği toplantıyı Yozgat'ta yaptıklarını kaydetti.

     2009 Teklif Çağrısı döneminde Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ''Grundtvig Öğrenme Ortaklıkları'' kapsamında hazırlamış olduğu proje AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi tarafından kabul edildiğini bilgisini veren Güneşer, projenin faaliyetleri sonucunda beklenen durumları şöyle özetledi:

     ''Ebeveynlerin engelli çocuğa sahip olmaktan kaynaklı Psiko-sosyal problemleri ile mücadele yöntemleri, engellilerin hayat kalitesini artırmada ''Ebeveynlerin Rolü'', kültürün engelli ailelerinin üzerindeki olumlu ve olumsuz etkisi, sosyal faaliyetlerin engelli aileleri üzerindeki olumlu etkisi, engelli aileleri için müfredat''

Editör: TE Bilişim