Yozgat’ta alışveriş sektörünün marka isimlerinden Gimat Mağazalar zinciri, Koç Holding Düzey Pazarlama tarafından yürütülen ‘Ülkem için kan bağışı’ kampanyasına, çalışanları ile kan bağışında bulunarak destek verdi.

            Sahipliğini İşadamı Zafer Özışık’ın yaptığı Gimat Mağazalar Zinciri, sektörde kar etmenin dışında sürdürdüğü toplum yararına çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gimat çalışanları Kızılay Şubesi’ne giderek kan bağışında bulundu.

            Kan bağışına Gimat çalışanlarının yanı sıra Koç Holding Bölge sorumlusu Hüseyin Demirci ve Gimat Mağazalar Zinciri Genel Müdürü Ahmet Gücüyener de katıldı.

            Koç Holding Bölge Sorumlusu Hüseyin Demirci, Koç Holding olarak 2010 yılında ‘Ülkem için’ kampanyaları çerçevesinde kan bağışı kampanyaları yapmaya başladıklarını söyledi.

            Daha öncede ‘Meslek lisesi memleket meselesi’ ve bir çok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Demirci; “2010 yılı itibari ile de kan bağışları düzenlemeye başladık. Yozgat’ta distribütörümüz olan Anadolu Marketing ile işbirliği içerisinde kan bağışında bulunuyoruz.

            Geçen hafta içerisinde Çorum’da benzer bir iş yaptık ve Türkiye’nin bir çok yerinde kendi kuruluşlarımızla distribütörlerimizle beraber ülkemize katkıda bulunmaya çalışıyoruz” dedi.

            Gimat Mağazalar Zinciri Genel Müdürü Ahmet Gücüyener de Düzey Pazarlama’nın Türkiye genelinde başlattığı “Ülkem için kan bağışı” adı altındaki kampanyaya Yozgat distribütörü olarak çalışan personellerle destek verdiklerini söyledi.

            Kızılay Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar da kan bağışına verdikleri destekten ötürü Gimat Çalışanlarına ve Koç Holdig yetkililerine teşekkür etti. Dumlupınar günün anısına teşekkür belgesi verdi.

Editör: TE Bilişim