Geçtiğimiz haftasonu Yozgatlı Dernek Federasyonu öncülüğünde Ankara’da yaşayan Yozgatlılar bir araya geldi, Yozgat’ın geleneksel yemeği arabaşı içtiler.
    Yozgatlı Dernekler Federasyonu Yozgatlıları bir araya getiren bir organizasyona daha imza attı ve Ankara Abidinpaşa semtindeki Makromarketler içerisinde bulunan Lale Düğün salonunda gerçekleşen arabaşı davetinde bin 500’e yakın Yozgatlı’yı bir araya topladı.
    Sahipliğini hemşehrimizin yaptığı Ford Altınsoy’un sponsorluğunda gerçekleşen davete Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti milletvekili Osman Coşkun, Yozgat Valisi Necati Şentürk, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara da yaşayan Yozgatlı bürokrat ve iş adamlarımız ve derneklerimizle, çok sayıda Yozgatlı katıldılar.Bol bol Yozgat’ın konuşulduğu ve Yozgatlılar’ın hasret giderdiği toplantıda yine Yozgat için yatırımlar ve istihdam planlarınında önemine değinildi.
    Akşam saatlerinde başlayıp geç satte sona eren davette Ankara’da yaşayan Yozgatlılar hasret giderirken bu tür organizasyonların kaynaşma ve birliktelik adına çok önemli olduğunu da belirttiler.
Editör: TE Bilişim