Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi’nde muayene işlemi uzman hekim tarafından gerçekleştiriliyor. Hafta sonu hastane aciline gelenler karşılarında uzman hekim görünce hem şaşırdılar hem de memnun oldular.

            Daha önce Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi’nde yeterli tetkik ve tedavi yapılmaması nedeni ile yaşanan sorunlar nedeni ile hastane tarafından acil servise uzman hekim görevlendirildi.

            Hafta sonları dahi hastalar acil serviste uzman hekim tarafından muayene ediliyor.

            Daha önce çocuklarını hastane acil servisine getiren ancak istedikleri ilgiyi göremediklerini söyleyen vatandaşlar uzman hekim tarafından muayene yapılıyor olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

HAFTA SONU TAHLİL YOK!

            Vatandaşlar, Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Servisi’nde uzman hekim tarafından muayene yapılmasının yanı sıra hafta sonları tetkik ve tedavinin en önemli aşaması olan tahlillerin yapılmıyor olmasından dolayı şaşkınlık yaşadıklarını söylediler.

            Hafta sonu hastanede tahlil yapılmıyor olmasının çok büyük bir eksik olduğunu söyleyen hastalar, hastanelerde iyi gelişmeler yaşanırken bu tür eksikliklerle hastaların mağdur edilmesinin önemli bir eksiklik olduğuna dikkat çektiler.

Editör: TE Bilişim