Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İl Teşkilatı'nın Ankara'da düzenlediği kermes ses getirdi. Yeni Mahalle Belediyesi'nin destek verdiği kermese Yozgatlı bayanların yöreye özgü hazırladığı ürünler götürülerek satışa sunuldu.
    Yozgatlı kadınlar Ankara Yeni Mahalle'de kermes düzenledi. Yeni Mahalle Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen kermes, belediye fuaye salonunda yapıldı. CHP Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı kermesin açılışında milletvekili ve belediye başkanları da yalnız bırakmadı.
    CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Erbatur, Ankara Milletvekili Yılmaz Ateş, Parti Meclis Üyesi Deniz Pınar Atılgan, CHP Yeni Mahalle İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve Yeni Mahalle Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Asuman Çakmakçı, Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Özgür Karslıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Cuma günü sona eren sergiye çok sayıda davetli katıldı.
    Sergi açılışında konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Batur; “Bizler kadınlarımızın hayatın tam içerisinde yer almasını istiyoruz. Bir ülkede ilerleme, gelişme, aydınlanma ve çağdaşlaşma ancak kadınlarla olur. Kadınlarımız hayatları boyunca üretiyorlar, bunun değerini bilmeliyiz. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün kızlarıyız ve Cumhuriyet aydınlığa taşıyacağız” dedi.
    Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise; “Böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan ve katkıda bulunmaktan dolayı mutluyum. Kadınlarımız buraya gelerek Yozgat'a ve kültürüne verdikleri önemi gösterdiler. Ben de bu emeklerinden dolayı kendilerine büyük saygı duyuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim