Çekerek Gönül Erleri Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere sahip çıkmak için kermes düzenledi.

     Kermesin açılışına Belediye Başkanı Duran Özkan, İlçe Emniyet Amiri Sıtkı Temel, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Ak Parti İlçe Başkanı Muttalip Aktaş, bazı daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

     Kermesin açılışında konuşan Çekerek Belediye Başkanı Duran Özkan, bu tür hizmetlerin ilçedeki sosyal hayatın gelişmesi, birlik ve beraberliğin güçlenmesi adına önemli bir hizmet olduğunu vurgulayarak, ''Hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Bu gün olduğu gibi bu hizmetlere her zaman sahip çıkacağız'' diye konuştu.

     Çekerek Gönül Erleri Derneği Başkanı Mehmet Bayar ise ''Bir öğrencinin elinden tutup kurtarabilirsek ne mutlu bize. Günümüzde çok zeki ve çalışkan öğrenciler var. Fakat imkansızlıktan dolayı okuyamıyor. Amacımız onlara imkan sağlamak'' dedi.

     Hayır işleme düşüncesi ve insanlık sevgisiyle yola çıktıklarını belirten Bayar, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına açtıkları kermesin 7 gün boyunca açık kalacağını, kermeste elde edilen gelirin ise yardıma muhtaç, fakir öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacaklarını söyledi.

     Konuşmaların ardından kermesin açılışını yapan davetliler, alışveriş yaptı.

 

Editör: TE Bilişim