Çekerek İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği'nin düzenlediği, mezunların buluşma gününde imam hatip lisesi mezunları ve mensupları bir araya geldi

     Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılan buluşma gününe, Çekerek Milli Eğitim Müdürü Bedrettin Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Muttalip Aktaş, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ünsal Çekerek İmam Hatip Lisesi mezunları ve mensupları, imam hatip hocaları ve çok sayıda davetli katıldı.

     Gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Çekerek İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Akkan, buluşma gününün ilkini düzenlediklerini kaydetti.

     Uzun süredir üzerinde düşündükleri büyük projeden biri olan Çekerek İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği kurmak olduğunu söyleyen Akkan söyle konuştu:

     ''Çok şükür mezun arkadaşların katkı ve gayretleri ile bu güzel projemizi gerçekleştirdik. Okulumuzu eski günlerindeki gibi canlandırmak için öğrenci kazanımı ve imkanı zayıf olan öğrencilerimize iyi bir şekilde imkan sağlamaktı. Bu eğitim yılı başında bu hedefimizi gerçekleştirdik ve bundan sonrada devem edeceğiz. Bunun yanı sıra üniversiteyi kazanan öğrencilerimize burs imkanı sağlayacağız. Ayrıca okulumuz ve çevresinin fiziki konumunda iyileştirme yapmaya başladık ve imkan dahilinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz''

Editör: TE Bilişim