Kısa bir süre önce Sorgun Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan KBB Doktoru Metin Çalışkan, teşhisini koyduğu ameliyatlık hastalarını bir hafta içinde ameliyat edip, bekletmeden sağlığına kavuşturuyor. Çalışkan, şehir dışında büyük hastanelerde yapılan tümör ameliyatları da başarıyla gerçekleştirdiği gibi, burun ameliyatları sonrası ciddi paralar ödenerek yapılan estetik düzenlemeler yaparak hastalarını mutlu ediyor.

Yozgat Devlet Hastanesi'nden Sorgun Devlet Hastanesi’ne ataması yapılan KBB Doktoru Metin Çalışkan, özellikle burun estetiğinde ilçeyi merkez haline getirdi. Kısa bir süre önce Sorgun Hastanesi’nde göreve başlayan KBB Uzmanı Doktor Metin Çalışkan, teşhis ve tedavide ortaya koyduğu başarılarla kısa sürede hastalarının ilgisini çekmeyi başardı. Genç doktor, yaptığı başarılı ameliyatlarda Sorgun Devlet Hastanesi'nde ilklere imza atıyor.

ESTETİK DÜZENLEMELER YAPIYOR

    Çalışkan, özellikle burun ameliyatları sonrası oluşabilecek görüntü bozukluklarına estetik cerrahi ile çözüm buluyor.

    Başarılı burun ameliyatlarını hastane bünyesinde gerçekleştiren Doktor Metin Çalışkan, bir çok hastanenin ciddi paralar alarak yaptığı ameliyat sonrası estetik düzenlemeyi, ücretsiz ve de başarıyla gerçekleştiriyor.

Burun ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan hastalar, aynaya baktıklarında estetik düzenlemesi yapılmış bir burunla karşılaşıyor. Estetik cerrahideki başarısını Yozgatlıların hizmetine sunan başarılı doktor, bu sayede insanların yüzlerindeki tebessüme vesile oluyor.

TÜMÖR AMELİYATLARI ARTIK YAPILIYOR

Çalışkan, genellikle büyük hastanelerde yapılan tümör ameliyatlarını da Sorgun’da başarıyla icra ediyor.

    Teşhisini koyduğu hastalarını hiç bekletmeden bir hafta içerisinde ameliyata alan KBB Doktoru Metin Çalışkan, tümör ameliyatlarını da başarıyla gerçekleştirerek hastalarını hem başka şehirlerde yaşayacağı bir çok eziyet ve ekstra masraftan da kurtarıyor.

    KBB Doktoru Metin Çalışkan'ın kısa sürede ortaya koyduğu bu performans vatandaşlar tarafından tercih edilmesine yol açıyor. 

Editör: TE Bilişim