AK Parti Yozgat 1. sıra Milletvekili adayı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Çayıralan ilçesinde Kaymakamlık personelini ve esnafı ziyaret etti.

     Önce Kaymakamlık personelini ziyaret eden Bekir Bozdağ, burada memurlar ile bir süre sohbet ettikten sonra esnafı ziyaretine başladı.

     İlçede faaliyetini sürdüren esnaf ile sohbet eden Bozdağ, partisinin seçim çalışmaları ve politikası hakkında bilgiler verdi. Bozdağ, sohbet ettiği vatandaşlara AK Parti hükümetinin göreve geldiği 2002 yılından bu güne kadar yaptığı yatırımları anlattı.

AKGÜL, ESNAFLARLA BULUŞTU

            AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdülkadir Akgül, Boğazlayan'da esnaflarla bir araya geldi.

     Seçim çalışmalarını Boğazlıyan ilçesine sürdüren Akgül'e Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın'da eşlik etti.

     Esnaf ve vatandaşların katılımı ile bir toplantı düzenleyen Akgül, Türkiye'nin yakaladığı istikrarın devamı için AK Parti'ye ihtiyacının olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yozgat'ta yaptığı mitingdeki konuşmasının kendilerine cesaret verdiğini ve Yozgat'ı marka şehir yapmak üzere harekete geçtiklerini belirten Akgül, Halk Bankası Genel Müdürü Aydın'ı da bu çerçevede Yozgat'a davet ettiklerini kaydetti.

     ''Marka şehir demek, Yozgat'ın çok kısa sürede hak ettiği yere gelmesi demektir'' diyen Akgül, ''Devlet gücünün, iktidar gücünün Yozgat'a daha fazla hizmet vermesi demektir. 2002 yılından bu yana hem Yozgat'ta hem de ülke genelinde yapılan çalışmalar artarak devam edecektir'' diye konuştu.

     Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın ise Çayıralan, Şefaatli ve Çekerek ilçelerine halk bankası şubesinin açılmasının planlandığını ifade etti.

Editör: TE Bilişim