Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ''Bizim borcumuz size hizmet etmektir. Biz bu desteğin karşılığını gece gündüz çalışarak ödeyebiliriz. Ancak daha fazla ter atarak ödeyebiliriz. Bizden beklediğinizin karşılığını daha fazla vermek için üreterek ödeyebiliriz'' dedi.

Bozdağ, Akdağmadeni ilçesinde belediye tarafından yaptırılan kapalı otopark ve meydan yeri projesinin temel atma törenine katılmak üzere Yozgat'a geldi. Saat kulesi önünde gerçekleştirilen törende konuşan Bozdağ, Akdağmadeni ilçesinin ve halkının kendilerine çok şeyler kazandırdığını belirterek, ''Biz bugün ilçemize hizmet etme imkanı bulduysak bugün Akdağ’ımıza, Yozgat’ımıza, Türkiye'miz için daha iyi noktalara gitsin diye çalışma imkanı bulduysak önce Allah'ın sonra da sizin gayretleri ve çabalarıyla oldu'' dedi.

            Siyasette ve diğer konularda Akdağlı’ları yanında hissettiğini anlatan Bozdağ, ''Bütün Akdağmadeni'nin her bir ferdini siyaseten yanımızda mücadele etmese dahi, hep yanımda hissettim hep yanımda gördüm. Ben bu vesileyle bütün kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

     Bozdağ, şöyle dedi: “Biz öğrendiklerimizi sizlerden öğrendik. Sokağında, camisinde, mektebinde, evinde her yerinde öğrendik ve onlardan bilgimizi, kültürümüzü artırmak ve ülkemize, ilimize, ilçemize, hizmet etmek için yollar bulduk. Ben, Akdağmadenlileri kendime birinci derece öğretmen olarak gördüm. Hepinize teşekkür ediyorum. Bizim borcumuz size hizmet etmektir. Biz bu desteğin karşılığını gece gündüz çalışarak ödeyebiliriz. Ancak daha fazla ter atarak ödeyebiliriz. Bizden beklediğinizin karşılığını daha fazla vermek için üreterek ödeyebiliriz.''

            Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan da ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade ederek, ''Belediyemizin yapmış olduğu kent meydanı ve kapalı otopark temel atma törenini düzenliyoruz. 7,5 yıla yakındır Akdağmadeni Belediye Başkanlığını yapıyorum, bu süreçte her zaman bizim yanımızda olan desteklerini bizden esirgemeyen değerli Akdağmadeni halkına ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.

            İlçeye baştan aşağı yeniden imar ettiklerini bildiren Daştan, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından Başkan Daştan, şehrin anahtarını Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a verdi.

            Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi'nin temelini atan Bozdağ, Akdağmadenli olan TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Nida Tüfekçi'nin Belediye Kültür Merkezi önüne yapılan heykelinin açılışını yaptı.

            Törende, Yozgat, AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can ve vatandaşlar katıldı.Bozdağ, daha sonra Akdağmadeni Belediye Başkanı Daştan'ın Belediye Kültür Merkezi'nde verdiği iftar yemene katıldı.

 

Editör: TE Bilişim