Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde eksikliği hissedilen “Göğüs hastalıkları” bölümünde Devlet Hastanesi’nin genç ve başarılı doktoru Uzman Doktor Yavuz Selim İntepe, poliklinik muayenesine başladı.

            Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar’ın büyük önem verdiği Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin gelişimi için yürütülen çalışmalar çerçevesinde hastanenin en önemli ihtiyaçlarından olan “Göğüs hastalıkları” bölümü hizmete girdi.

            İstanbul’daki eğitiminin ardından Yozgat’ta gelen ve iki yıldır yürüttüğü mecburi hizmet görevini tamamlayan Devlet Hastanesi’nin başarılı ve genç doktorlarından Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Yavuz Selim İntepe, başka bir ile tayin olmak yerine Yozgat’ta Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hizmet etmeyi tercih etti.

            Devlet Hastanesi’nde iki yıl boyunca başarılı hizmetleri bulunan, halkın beğenisini kazanan doktorlardan olan İntepe, Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yakın zamanda “Sigara bıraktırma merkezi”, “Uyku testi”, “Solunum testi” gibi ihtiyaç olan bölümlerinin  hastane bünyesinde açılacağının müjdesini verdi.

            Yozgat’ta Araştırma ve Uygulama Hastanesi bünyesinde hizmet vermekten son derece mutluluk duyduğunu belirten İntepe, Yozgatlıları göğüs hastalıklarıyla ilgili tedavi ve tetkiklerini yapma noktasında her türlü teknolojiyi hizmete sunmanın gayretinde olacaklarının altını çizdi.

Editör: TE Bilişim