Ak Parti’den 12 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Avukat Yusuf Başer, TBMM çatısı altında Ankara’da görev yapmasına karşın Yozgat’taki evini kapatmadığını, her zaman kapısının da gönlünün de Yozgatlılara açık olacağını söyledi.
Ak Parti Yozgat Milletvekili Avukat Yusuf Başer, meclisin tatilde olduğu süreci daha çok Yozgat’ta geçirmeye gayret ettiğini belirterek, bundan sonra da bir ayağının sürekli Yozgat’ta bulunacağını söyledi.

İLERİ’YE ÖZEL
AÇIKLAMA

    “Bizim evimiz hala Yozgat’ta, komşuluk ilişkilerimiz, arkadaşlarımız Yozgat’talar” diyen Başer, İleri Gazetesi Editörü Tarık Yılmaz’a yaptığı açıklamada Yozgatlılara önemli mesajlar verdi.

EVİMİ KAPATMADIM

    Milletvekili Başer, Yozgat’taki evini kapatmadığını ve Ankara’dan gelişinde kapısını açıp seçimden önceki yaşantısına, akrabalık, dostluk, komşuluk, arkadaşlık ilişkilerine devam edeceğini söyledi.

İLGİDEN
MEMNUNUM

    Yozgat’taki etkinliklere, organizasyona katılmaya gayret gösterdiğini ifade eden Başer, bu durumun vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandığını dile getirdi.
    Milletvekili Yusuf Başer; “Yozgat’ta insanlarla bir arada etkinliklerde bulunmak karşılıklı diyalogu artırıyor. İnsanlar da bu durumdan memnun oluyor biz de memnun oluyoruz.
    Yozgat’taki evim seçimden önce nasılsa şimdide öyle, değiştirmedim. Biz Yozgat’tan kopamayız, her zaman Yozgat’tayız. Bir ayağım her zaman Yozgat’ım da olacak” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim