TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile yapılan Kızılay tesislerin temel atma programına katılan davetliler bölgenin dik yamaçlı olmasından ötürü zor anlar yaşadılar. Yozgat’ın çiçeği burnunda iki vekili dik yamaçtan çıkmakta zorluk çekince imdatlarına il başkanı yetişti.

            Yozgat kampus güzergahında Kızılay tarafından yaptırılacak olan “250 öğrenci kapasiteli kız öğrenci evi, Afet Müdahale Deposu ve Aşevi’nin” temel atma töreni renkli görüntülere sahne oldu. Açılışa TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılacak olması nedeni ile partililer ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği temel atma törenine yetişmek isteyenler dik yamaçları yürüyerek geçmek zorunda kaldılar.

            Araçları tören alanı dışına park eden Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer de dik yamaçlarda zorlanınca imdatlarına Ak Parti il Başkanı Fahri Açıkgöz yetişti. İki vekilin koluna giren Açıkgöz, vekilleri koşmalarına yardımcı olarak törene yetiştirdi.

            Orada bulunanları gülümseten bu manzara karşısında vekiller de törene yetişmek için bir yandan koşarken diğer yandan da bu hallerine gülümsemeyi ihmal etmediler.

Editör: TE Bilişim