AK Parti Yozgat İl ve ilçe teşkilatları ile bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan grup, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer’i ziyaret ettiler.

Grup, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ile Yusuf Başer'e meclisteki yeni görevlerinden başarılar diledi.

            Ankara’daki ziyarete Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Aıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıaslan, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Sarıca,  İl Yönetim

            Kurulu Üyeleri, İl ve İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları katıldı. Plan ve Bütçe Komisyonu Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarette açıklamada bulunan AK Parti Yozgat İl Başkanı Fahri Açıkgöz, vekillere hayırlı olsun temennisinde bulunarak, vekillerin yapacakları her türlü iş ve eylemde teşkilat olarak yanlarında olacaklarını belirtti.

     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer de güçlerini Yozgat için kullanmaya çalışacaklarını kaydetti.

     Ertuğrul Soysal ise Yozgat'ın ''marka şehir'' olabilmesi için var güçleriyle çalışacaklarını vurgulayarak, ''Yozgat için birçok fırsat bulunmakta, bu fırsatların değerlendirilmesi için teşkilatlara ve bize büyük görevler düşmekte'' dedi. Grup, daha sonra Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ı ziyaret etti. Bozdağ, kendilerine yüklenen yükün farkında olduklarını belirterek, ''Yozgat ve Yozgatlı için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Türkiye ve Yozgat için çok çalışacağız'' diye konuştu. En son TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret eden gruba Yozgat Ak Parti Milletvekilleri Ertuğrul Soysal ve Yusuf Başer de eşlik etti. TBMM Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ziyarette Çiçek, ''Doğru söyleyin, doğru olun siyasette devamlı kalın. Namazda sehiv secdesi var. Siyasette geri dönüş yoktur. Yozgatlılar tarihi bir fırsat yakaladı. Bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerekir'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim