Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, bayanların sosyal ve kültürel faaliyet yapabilmeleri için Aile Yaşam Merkezi kurduklarını ve merkezin faaliyete geçtiğini bildirdi.

     Daha önce çöplük olarak kullanılan alanı değerlendirerek, modern bir merkez haline getirdiklerini söyleyen Daştan, bayanların burada sosyal ve kültürel faaliyette bulunacaklarını kaydetti.

     Yozgat il genelinde ilk defa belediye olarak kendilerinin aile yaşam merkezi yaptığını ve merkezin faaliyete geçtiğini ve bayanlardan yoğun ilgi gördüğünü belirten Daştan, ilçemizde bayanlarımızın sosyal faaliyet alanları çok kısıtlı olduğu için biz bayanlara yönelik, gün yapabilecekleri, sergi açabilecekleri ve spor yapabilecekleri Aile Yaşam Merkezi yaptık. İçerisinde bir Türk hamamı, fitness salonu bulunuyor, etrafında 2 kilometrenin üzerinde yürüyüş parkurları ve spor aletleri var. Bayanlarımız burada yürüyüş yapabilecek, spor aletlerini kullanabilecekler. Merkezimiz tamamen bayanlara tahsis edilmiştir'' dedi.

     Aynı yere bir de çocuk parkı yaptıklarını dile getiren Belediye Başkanı Suphi Daştan, ''Çocuklarıyla gelen anneler, Aile Yaşam Merkezi'nde sosyal ve kültürel faaliyetlerini yaparken, çocuklar da parkta istedikleri gibi oynayacak'' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim