Adalet ve Kalkınma Partisi kuruluşunun 10’uncu yılını Türkiye’nin 81 ilinde kurduğu mütevazı iftar sofraları ile kutladı. Yozgat’taki iftar yemeğine eski yeni yönetici, partili, partisiz çok sayıda vatandaş katıldı. Ak Partililer geçen 10 yılın iftiharını iftar sofrasında paylaştılar.

Ak Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından partinin kuruluşunun 10’uncu yılı münasebetiyle iftar yemeği düzenlendi. Pazar akşamı Yimpaş AVM’de verilen yemekte birlik, beraberlik mesajları verilirken, Afrika’daki açlık dramı da unutulmadı.

            İftar yemeğine Ak Parti Bölge Koordinatörü, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Saim Uslu, Yozgat Milletvekilleri Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, 23. dönem milletvekilleri Mehmet Çiçek, Osman Coşkun, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ak Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Türkmen, İl Genel Meclisi Başkanı Ayhan Can, İşadamı Bilal Şahin, Milletvekili Aday Adayı İsmail Yılmaz, Prof. Dr. Hakkı Acun, ilçe belediye başkanları, parti temsilcileri, il genel, belediye meclis üyeleri, kadın kolları teşkilatları, gençlik kolları teşkilatları ve çok sayıda partili katıldı.

            İftar yemeği sonrası açılış konuşması yapan Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Ak Parti’nin kurulduğu günden bu tarafa maddi kalkınmanın yanı sıra özgürlükler ve demokrasinin kalkınması içinde mücadele ettiğini söyledi.

            Açıkgöz; “Hiçbir zaman ayrılıklardan yana olmadık. Yaratılanı Yaratan’dan ötürü sevdik. Ak Parti 10 yılda dünyanın gıpta ile baktığı bir Türkiye ortaya çıkardı” dedi.

            Açıkgöz, Afrika’da yaşanan açlık ve kuraklık nedeni ile yaşanan ölümlere dikkat çekerek, yardım kampanyasına herkesin destek olması çağrısında bulundu.

            Daha sonra kürsüye gelen Milletvekili Dr. Ertuğrul Soysal, partinin 10. kuruluş yılını iftar sofralarındaki birlik ve beraberlik tabloları ile kutladığını söyledi.

            Soysal; “Bu günün, Ramazan-ı Şerif’in, gelecekteki Kadir Gecenizin ve Ramazan Bayram’ınızı şimdiden tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” diye konuştu.

            Milletvekili Yusuf Başer de konuşmasında partinin 10 yıllık sürede gerçekleştirdiği kalkınma hamlesine dikkat çekti.

            Ak Parti’nin kuruluşundan bu tarafa her zaman özgürlükler ve demokrasi için mücadele ettiğini söyledi.

            İftar yemeğine genel merkez görevlendirmesi ile katılan Ak Parti Bölge Koordinatörü, TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Saim Uslu, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Editör: TE Bilişim