Zabıta, kaldırımlarda ve yollarda işgale sebebiyet veren tabela, malzeme gibi ürünlerin kaldırılması için son uyarılarını yaparken, fırınları da bu kez hassas bir denetimden geçirdi.
Yozgat Zabıta Müdürü Musa Baran ve ekipleri, Belediye Başkanı Kazım Arslan’dan aldıkları talimat doğrultusunda kaldırım, tabela ve iş yeri denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor. Zabıta ekipleri, Cumartesi-Pazar’ı da denetimle geçirerek, şehir içi yaşamı olumsuz etkileyen kaldırım ve yol işgallerini sonlandıracak uyarıları yaptı.
YOZGAT NEFES ALACAK!
Özellikle kaldırım, yol kenarı gibi alanlarda tabela, ürün ve tezgah işgaline son vereceklerini belirten Zabıta Amiri Musa Baran; “Belediye Başkanımız Kazım Arslan’ın direktifleri ile denetimlerimizi aralıksız ve etkili olarak sürdürüyoruz. Özellikle kaldırım ve yol kenarı işgallerini büyük oranda bitirdik ve kesinlikle taviz vermeyi düşünmüyoruz. Son uyarılarımızı vatandaşa yapıyoruz. Amacımız halkımızın kaldırımda rahat yürüyeceği, yol kenarlarına rahat aracını park edeceği alanları yani hakkı olan alanları kazandırmak” dedi.
FIRINLAR DENETLENDİ
Baran, denetimler sırasında fırınları da sıkı bir denetimden geçirdiklerini belirtti.
Ekmek gramajlarından hijyene kadar insan sağlığı ile alakalı her türlü ayrıntıya dikkat edecek denetimlerde bulunduklarını belirten Baran; “İnsan sağlığı bizim için birinci öncelik. Belediye başkanımız Kazım Arslan bize destek verdiği müddetçe direktiflerini yerine getirip, inşallah vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.
VATANDAŞ
DESTEK VERİYOR
Baran, denetimlere esnaf ve vatandaşın da destek verdiğini söyledi.
Denetimler sırasında ayrım yapmadan talimatların uygulandığını gören vatandaş ve esnafın destek verdiğini vurgulayan Baran, vatandaşın desteğinin her şeyden önemli olduğunu, Yozgat’ın modern şehir imkanlarına kavuşması ve daha çok hizmet alması adına durdurak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim