YURT-AY SEN yönetimi, üyelerine verdiği geleneksel iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi.
 Yozgat Polis Evinde düzenlenen iftar yemeğine TSO Başkanı Metin Özışık, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, ve çok sayıda dernek üyesi davetli katıldı. 
  YURT – AY Derneği Üyeleri arasında kaynaşmayı, birlik ve beraberliği artırmanın hedeflendiği geleneksel iftar yemeğine katılan üyeler, bol bol sohbet etti. İftar vesilesi ile bir birini uzun süredir göremeyen üyeler hasret giderdi. 
 Maneviyatın en güzel anlamlı şekilde ramazan ayında bir araya geldikleri için mutlu olduklarını dile getiren  Yurt-Ay Sendikaları Genel Başkanı Hakan Çeliksoy, şunları söyledi:
"Ramazan ayı maneviyatı bol bir ay. Yurt – Ay ailesi olarak bu ay içerisinde böyle bir organizasyon ile bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Programda emeği geçen herkese ve katılım gösterenlere teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah’tan bizi birlik ve beraberlik içerisinden gelecek Ramazanlara eriştirmesini niyaz ediyorum. Ramazan'ın manevi iklimine uygun olarak düzenlediğimiz iftar yemeğinde üyelerimizle birlikte oruç açtık, bugün iftarımıza katılamayan  bir çok arkadaşımız var onlarda her zaman gönüllerimizdedir. İnşallah önümüzdeki hafta içerisinde derneğimizin faaliyette bulunduğu Gaziantep, Malatya ve Konya’da da üyelerimizle iftar programları düzenleyeceğiz” dedi. 
 Yaklaşık 150 kişinin katıldığı iftar yemeğinden sonra tüm davetlilerle ayrı ayrı sohbet eden Çeliksoy, şunları söyledi: 
"Davetimizi katılan  İl Dernekler Müdürü sayın Hakkı Yurtlu ve Ticaret Odası Başkanı sayın Metin Özışık’a , Emniyet Müdürümüz sayın Saim Akpınar ve Polis evi yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Düzenlenen iftar programı hatıra resmi çekimlerinin ardından sona erdi.

Editör: TE Bilişim