Türk Ocakları hafta sonu olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Ankara ATO Kongre Salonu’nda gerçekleşen konferansta Türk Ocakları Genel Başkanı Mehmet Öz yeniden güven tazeledi. Kongre öncesi kürsüye gelen Yozgat Şube Başkanı Nefise Yüksel, bazı yerlerde kışkırtılan ve ayrıştırmaya çalışılan Türk Ocağı ve Ülkü Ocağı mensubu gençleri birbirinden ayrıştırma çabalarına tepki göstererek, bu konudaki eleştirilerini dile getirdi. 
Nefise Yüksel, Türk Milliyetçiliği’nin iki mukaddes müessesesi olan Türk Ocağı ve Ülkü Ocağı’nın ayrılmaz bir bütün olduğunu ifade ederek, “Hiçbir zaman bu nifak odaklarına milliyetçi-ülkücü gençler fırsat vermeyecektir. Artık sızlanma yerine çare üretme odaklı çalışmalar yapmanın zamanı gelmiştir. Türk Ocakları özellikle gençlere yönelik yurt organizasyonu ve eğitim faaliyetlerini artırarak, somut projeler üretmelidir. Ayrıca bunların ilk örneklerini de Yozgat’ta vermelidir” diye konuştu. 
Yüksel’in konuşması salondakilerden de alkış aldı.  Yapılan genel kurulda Mehmet Öz yeniden Türk Ocakları Genel Başkanı seçildi.
Editör: TE Bilişim