Tıp Fakültesi Dekanlığına kısa bire önce atanan Prof. Dr. Namık Delibaş, Bozok Üniversitesi'ni ve Yozgat'ı tanımaya başladığını belirterek, Tıp Fakültesi'nin de her yönü ile üniversitesine ve kentine en iyi hizmeti veren bir konuma getirmenin gayreti ile çalışacaklarını söyledi.
    Rektöründen öğretim görevlisine, hastane başhekiminden doktoruna uyum içinde çalışan bir üniversitede görev yapmanın verdiği heyecanla göreve başladığı günden itibaren hemen işe koyulduğunu belirten Delibaş; “Bozok Üniversitesine hizmet etmek amacıyla geldim.
    Buradaki herkes gibi ben de üzerimize düşeni yerine getirmenin gayretiyle çalışıyorum. Üniversiteler bulundukları şehrin dışarı açılan kapısıdır. Bu bağlamda Tıp Fakültesi'nin üniversitenin gelişim vizyonuna en iyi şekilde katkıda bulunacağı aşikardır” dedi.
    Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde en modern tıbbi cihazlarla konusunda uzman bir kadronun görev yaptığını hatırlatan Delibaş, hastanedeki eksiklerin kısa sürede giderilerek Yozgat'tan dışarıya hasta çıkarmayacak konuma getirileceğini söyledi.
    Delibaş, Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin Yozgat için önemli bir kazanç olduğunu belirterek, bu güne kadar emeği bulunanların üzerine daha fazlasını koymanın gayreti ile çalışacağını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim