Takımın kötü gidişinde en büyük eksiğin oyuncuların moralsizliği olduğunu belirten Yozgatspor taraftarları “Yozgatspor bizim” mesajları verdiler.

   Takıma desteğini esirgemeyen ve bunu her karşılaşmada göstermeyi başaran Yozgatspor taraftarları bu hafta ki karşılaşmada tek yürek olmak için tüm Yozgatlıları Pazar günü oynanacak Yozgatspor- Gümüşhane karşılaşmasına davet ediyor. Geçtiğimiz hafta kimse ile problem yaşanmaması gerektiğini artık birlik olmak gerektiğini vurgulayarak karanfil dağıtan taraftarlar” Gün birlik olma günüdür. Yozgatspor bizim, kimsenin değil ve bizim bizden başka dostumuz yok” mesajı verdiler.

   Tribün lideri Hasan Caygın,” Yozgatspor bize tüm liglerdeki heyecanı yaşattı ve onu her yer de, her zaman destekleyen biz olduk. Mutluluğunu olduğu gibi üzüntüsünü de biz yaşadık. Şimdi eğer tekrar bir mutluluk yaşamak istiyorsak 12. adam olarak karşılaşmadaki yerimizi almamız gerekir. Bunun için tüm Yozgat halkını Pazar günü oynanacak karşılaşma da tribünde görmek istiyoruz. Vereceğimiz desteklerle takımızı eski günlere taşıyabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim