Program uyarınca, Bursa’ya düzenlenen gezi kapsamında Başkanvekili Karadağ’ı ziyaret eden Yozgatlı öğrenciler, Başkanvekili Karadağ’dan Bursa’ya ilişkin bilgi aldı.
    Bursa’nın, Türkiye’nin dördüncü büyük şehri olduğunu belirten Karadağ, “Bursa çok önemli bir sanayi kenti. Tekstilin başkenti konumundaki Bursa, otomobil üretiminde de Türkiye’nin merkezi konumunda. İhracatta, İstanbul’un ardından ikinci sırada gelen Bursa, aynı zamanda, tarih, turizm ve kültür şehri. Büyükşehir Belediyesi olarak, Bursa’nın dünya kenti olabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin öncülüğünde, ‘marka kent Bursa’ hedefinde gecemizi gündüzümüze kattık. Modern şehirciliğin en son örneklerini sunduğumuz projelerle, Bursalı hemşehrilerimize hizmetin en iyisini sunabilmenin gayretindeyiz” diye konuştu. Yozgatlı öğrenciler de Bursa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, Bursa’nın gelişmişliği karşısındaki hayranlıklarını dile getirdiler.
    Başkanvekili Karadağ, konuşmaların ardından, konuk öğrencilere, Bursa’nın çeşitli yönlerinin anlatıldığı kitap ve dergilerden oluşan yayın seti hediye etti.
Editör: TE Bilişim