Belediye Başkanı Yusuf Başer, Hayırsever İşadamı Bilal Şahin tarafından yaptırılan camiin temeli atıldı. Başer, namazgah ve sosyal tesislerin de bulunduğu bölgedeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.
    Başer, hayırsever iş adamı Bilal Şahin tarafından yapılan bin 500 kişinin namaz kılabileceği cami ve külliye inşaatının Sultan Ahmet Camiin bir benzeri olacağını söyledi.
    Başer; “Camii inşaatının temeli atıldı, çalışmalar başladı. Hayırsever iş adamımız Bilal Bey, cami inşaatına büyük önem veriyor. 75 ton demir kullanılarak temel atıldı ve çalışmalar başladı.
    Caminin yanında Kur'an kursu, imam ve müezzin evleri de yapılacak. İnşallah burada yapılan Kur'an kursunda yetişecek talebelerin ülkemize, ilimize faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.
    Kentpark çevresinde yoğun bir yapılaşma olduğunu ifade eden Başer, "Burada nüfus her geçen gün artmaktadır. Burada cami ihtiyacı vardı, bu ihtiyacı karşılayan, kendisini başta eğitim olmak üzere bu gibi hayır işlerine adayan hayırsever iş adamı Bilal Şahin beye çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Editör: TE Bilişim