Belediye Başkanı Yusuf Başer'in girişimleri neticesinde, İşadamı Bilal Şahin'in destekleri ile Kent Park alanında yapımına başlanılan ibadethaneler hem şehre, hem de bulunduğu bölgeye farklı bir anlam kazandıracak.
    Belediye Başkanı Yusuf Başer, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Namazgah Camii, imam ve müezzin evlerinden oluşan tesisler ve yeni temeli atılan camii inşaatının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
    İleri Gazetesi Yazıişleri Müdürü Seda Erkılıç ve Editör Tarık Yılmaz'a çalışmaların son durumu hakkında bilgi veren Başkan Başer, Namazgah'ın ardından İşadamı Bilal Şahin’in İstanbul'da bulunan tarihi Sultan Ahmet Camii'nin bir benzerini de Yozgat'ta yaptıracağını söyledi.
    Cami temeli ile birlikte imam ve müizzin evlerinden oluşan tesislerin de yapımına başlandığını kaydeden Başer; “Kent Park bölgesinin cami konusunda zaten ihtiyacı vardı.
    Namazgah yapımını üstlenen İşadamı Bilal Şahin, sağolsun cami talebimizi de karşılıksız bırakmayarak tarihi Sultan Ahmet Camii'nin bir benzeri camiyi Yozgat'a yaptırma sözü verdi.
    Şuan temel aşamasında olan cami tamamlandığında Yozgat'ın en büyük camii olacak” dedi.
    Dış duvarlarının dahi mimari görsellik kazandırılarak yaptırılan ibadethanelerin şehre anlam katacağını söyleyen Başer, verdiği desteklerden ötürü İşadamı Bilal Şahin'e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim