Güneydoğu’da bölücü terör örgütü PKK’ya karşı devam eden operasyonlarda çok sayıda Yozgatlı vatan evladı da yer alıyor. Silahlı kuvvetler ve emniyet teşkilatı bünyesinde hainlerle savaşan Yozgatlı yiğitler, Yozgat’a selam gönderdi. Yozgat Belediyesi tarafından yola çıkan ve Nusaybin’e ulaşan hediye ve ikram kamyonunu gören Yozgatlı kahramanlar Bozok Yaylası’na selamlarını ve muhabbetlerini yolladı.
Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde bölücü terör örgütü PKK’ya karşı sürdürülen operasyonlarda görev alan Yozgatlı Uzman Çavuş Yusuf Ziya Ünal, paylaştığı fotoğraf ile Yozgat’a selam yolladı. Mermiler ile ‘Yozgat’a Selam Olsun’ yazan Yozgatlı yiğit Yusuf Ziya Ünal’ın fotoğrafına çok sayıda Yozgatlı yorum atarak destek ve dua gönderdi. Yozgatlı Uzman Çavuş Yusuf Ziya Ünal, tüm Yozgatlılardan kendileri için dualar istediğini de belirtti.

KERVANI YOZGATLI KARŞILADI

Öte yandan Yozgat Belediyesi tarafından Nusaybin’de görev yapan güvenlik güçleri için hazırlanan ‘Yozgat Sizinle’ projesi kapsamında önceki gün dualarla yola çıkan ve içerisinde Yozgatlılar tarafından hazırlanan hediyeleri taşıyan ve Yozgatlıların hediye ve gönül kervanı adını verdiği kamyon Nusaybin’e ulaştı. Kamyonu Nusaybin girişinde emniyet bünyesinde görev yapan Yozgatlı Polis Memuru Emin Sarıkaya karşıladı. 
Yozgatlı sanatçı Mümin Sarıkaya’nın da abisi olan Yozgatlı yiğit Polis Memuru Emin Sarıkaya, Yozgat’tan gelen kamyonu görünce mutluluk duyduğunu dile getirerek, 
“Yozgat’tan gelen yardım kamyonunu Nusaybin’de karşılamak yine bize nasip oldu. Başta Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan olmak üzere emeği geçen hemşerilerime teşekkür ederim” diye konuştu. Yozgatlı vatandaşlarda bu vesileyle bir kez daha güneydoğuda kahramanca görev yapan başta Yozgat evlatları olmak üzere Türk Milleti’nin tüm kahraman evlatlarına vatan Allah yolunda yürüttükleri kutsal vatan vazifesinde başarı dileyerek, en kısa sürede muzaffer olmaları temennisinde bulunarak, bir kez daha moral ve destekte bulundu.

YOZGATLI YİĞİTLERLE KUCAKLAŞTILAR

Yozgat Belediyesi’nin hazırlamış olduğu hediye kamyonunu Nusaybin’e ulaştıran belediye personellerinden Sadeddin Arslan ve Serkan Sönmez, Yozgatlı yiğitlerin çadırlarına konuk oldu. Yozgat’tan gönüller dolusu muhabbet, hediye ve ikramlarla yiğitleri ziyaret eden Arslan ve Sönmez vatanın birliği ve bütünlüğü için şehadet şerbeti içmeye hazır Yozgat’ın kahraman evlatlarıyla kucaklaşarak, tüm Yozgatlıların hislerine tercüman oldu. Arslan ve Sönmez, Yozgatlı arslan parçalarının tüm hemşerilerine baki selam gönderdiğini ileterek, kahramanlarla hatıra fotoğrafı paylaştı. Söz konusu Bozok Yaylası’nın kahraman yiğitlerine mutlu ederken, Yozgatlılarda yiğitlere selam ve sevgilerini iletti.


Editör: TE Bilişim