Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Aday Adayı Selahattin Koştan, ekonomik ve sosyal yönden geri kalmış Yozgat’ın beklenen gelişimi ortaya koymasına katkıda bulunmak amacı ve gayesiyle milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

   Yozgat’ta yetişmiş, Yozgat’ta eğitim görmüş, ticaretini ve siyasetini Yozgat’ta yapan bir CHP’li olarak partisinden milletvekili aday adayı olmanın haklı gururunu yaşadığını söyleyen Selahattin Koştan, Pazar günü yapılacak ön seçimin Yozgat’a ve CHP’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

   Daha önce CHP’den Yozgat Belediye Başkan adayı adaylığında bulunan emekli eğitimci Koştan; “2011 genel seçimlerinde de CHP’den milletvekili aday adayı oldum. Tüm Yozgatlı hemşerilerimin hizmetinde olacağım. Yozgat’ımızın sıkıntılarını biliyorum. Tüm gücümle çalışacağım, partili arkadaşlarımızın ve üyelerin teveccühlerini bekliyorum” dedi.

   “Hemşerilerimiz her türlü hizmete ve saygınlığa layıktır” diyen CHP Milletvekili Aday Adayı Selahattin Koştan; “Her dönemde partisinin oy kaygısı ile vaatlerde bulunan adaylar çıkar ortaya. Bu gün Yozgat’ın haline bakınca belediyecilikte, yatırımlarda, ayrılan kalkınma payında geride olduğumuz ortaya çıkıyor.

    Yozgatlı hemşerilerimden alacağımız güçle istihdam yatırımı, kalkınma yolunda hizmet edeceğiz. İktidar olarak, milletvekili olarak hesap soran makam Yozgatlı olacak” diye konuştu.

   1954 yılında Yozgat’ta doğan Selahattin Koştanr, ilk, orta ve lise eğitiminin yanı sıra, Bartın’ın ardından Yozgat Eğitim Enstitüsü’ndeki eğitiminin ardından 25 yıl öğretmenlik yaptığını söyledi. 2004 yılında emekli olan Koştan, 2008 yerel seçimlerinde CHP’den belediye başkan aday adayı oldu.

   Yozgat’ın tanınmış eşraflarından olan Selahattin Koştan, evli ve üç çocuk babası.

Editör: TE Bilişim