Yozgat, İstanbul’da düzenlenecek “Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtılacak.
    Yozgat’ın ulusal ve uluslar arası alanda tanıtılarak, ülke ve firmaların dikkatini yatırım ve turistik amaçlı çekmek amacıyla İstanbul’da düzenlenecek fuara katılacak Yozgatlı heyet, kentin yöresel ve kültürel özelliklerini yansıtacak.
    10-13 Şubat 2011 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak fuarda Yozgat’ın; “Taş oymacılık ürünleri, yöresel parmak çörek, uzun kış gecelerinin tartışılmaz çerezi kavurga, ilimizle özdeşleşen ve tescillenen testi kebabı, ilimiz kadınlarının el emeği göz nuru el işleri ürünler  gibi yöresel ürünler  yanında, Kent Tarihi Kitabı, Termal Kent Yozgat Broşürü, Antik kentler Broşürü, İlimizin tarihi turistik ve kültürel değerlerini anlatan Akardion Broşür, Altı çeşit afiş ve dört ışıklı panolar” tanıtılarak, anlatılacak. Ayrıca fuar süresince Yozgat standında Mahalli Sanatçımız Erhan Özel’in mini konserleri devam edecek, standa gelen ziyaretçilere ilimizi tanıtan materyallerden oluşan tanıtım çantaları verilecektir.
    Fuar süresince diğer illerin, seyahat acentelerinin, tur operatörlerinin, stantları ziyaret edilerek ilimiz adına tanıtım çantaları verilecektir.
Editör: TE Bilişim