Ak Parti Yozgat Milletvekili Dr. Ertuğrul Soysal, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Avukat Fahri Açıkgöz, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Türkmen, İl Başkan Yardımcısı Selim Bacanak ve İl Genel Meclisi Üyesi Halil Türkmen gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular. Gazetemizin Belediye Hal Girişindeki yeni binasında gerçekleşen ziyarette Genel Yayın Yönetmenimiz Erhan Kayhan ve Yazıişleri Müdürümüz Seda Erkılıç’ın misafiri olan Milletvekili Ertuğrul Soysal, önemli açıklamalarda bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Soysal, Yozgat’lı milletvekilleri olarak Ankara’da hizmet üretme adına her türlü imkanı seferber ettiklerini söyledi.
    Soysal, Yozgatlı siyasetçiler olarak Ankara’da önemli bir güç birliği oluşturduklarını belirterek; “Yozgat adına yapılması gereken ne varsa, gerekli bakanla, mercilerle görüşerek talebimizi iletiyor, takip ediyoruz. Yozgatlıların hizmet noktasında ortaya koyduğu her türlü talebin takipçisiyiz” dedi.
    Ülke genelinde gerçekleştirilen her türlü yatırımdan Yozgat’ın da nasibine düşeni fazlasıyla alacağını ifade eden Soysal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların Yozgat’ın taleplerinin hizmete dönüşmesi noktasında hassasiyetle yaklaştıklarının altını çizdi.
    Son günlerde yaşanan terör olaylarına da dikkat çeken Soysal; “Başbakanımızın önderliğinde terör sorununun çözümü noktasında ne gerekiyorsa yapıldığından herkes emin olsun. Biz bu gün 24 şehidin acısını belki bir yaşıyoruz, sayın başbakanımız o acıyı bin kat yaşıyor. Milletimiz şundan çok iyi emin olsun terörün kökünün kazınması noktasında ne gerekiyorsa yapılıyor” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim